miércoles, 21 de mayo de 2014

La medusa de color rosa



Fa molt  i molt temps, al fons del mar hi vivia una medusa molt especial , no era igual que les altres ella era de color rosa i de potes curtes.
 Les altres eren liles amb potes llargues i Se’n reien de la medusa de color rosa. 
Ai! Un moment encara no us he dit com es deia la medusa, es deia  Nanai .Un dia  es va enfadar amb les altres meduses i va marxar a uns altres mars.
 va arribar a agües tropicals i es va trobar amb moltes meduses de la seva espècie. La Nanai es va sorprendre molt al veure tantes meduses de la seva espècie, ella va anar a saludar a les meduses i es va fer amiga d’una medusa que es deia Asudem i van decidir anar al parc Hot  on van menjar-se un peixfurt. El peixfurt es un menjar típic de la ciutat on viu  l’Asudem. L’Asudem li va proposar a la Nanai si volia anar a l’escola. A la Nanai li va semblar molt bona idea  i així ho van fer. Al dia següent van anar totes dues juntes a l’escola. La professora va presentar  a la Nanai a totes les meduses de la classe i ja van començar. La professora els hi va ensenyar les taules de multiplicar. A la Nanai li van agradar molt les matemàtiques, tant que ja es va fer  l’ hora del  pati. Allà hi va fer moltíssims amics.
Lucia I LAIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario